Muziek als natuurlijk medicijn

Na een burn-out in 90 dagen weer volledig

in contact met jouw persoonlijke krachtbron

Laten we verbinden

"Het klankbad van Stefan was een grote zegen. Ik voelde me ongelooflijk goed verzorgd. De klanken konden geleidelijk aan steeds diepere lagen in mij raken. In het begin bood Stefan mij heel rustige klanken aan en kwam hij in kleine stapjes dichter bij mijn gevoelens. Het was een zeer helende en tegelijkertijd inspirerende ervaring die ik niet zou willen missen en die ik heel graag nog een keer zou willen herhalen."
Elke
Coach & Spraaktherapeut
''Bij Stefan heb ik, vlak nadat ik een burn-out door mijn werk kreeg, een uitgebreid traject gevolgd. Ik durf met zekerheid te zeggen dat mijn angsten zijn afgenomen en dat ik me een stuk daadkrachtiger voel. Inmiddels ben ik weer met werken gestart en voel ik me een stuk zekerder en zit ik beter in mijn vel. Stefan is erg betrokken en professioneel. Hij is tevens oprecht geïnteresseerd is in hoe het ná de behandeling gaat met zijn cliënten.''
Abel
Wijkopzichter
''Ik merkte dat ik het heel bijzonder vond om zittend te luisteren en dus ook echt te luisteren... Dit doe ik niet zo vaak. Ik vond het heel mooi hoe - zeker als het geluid harder was - het helemaal doorgonst in je hoofd en je de trillingen in je hoofd ervaart. Wat ik meeneem is de meerwaarde van het stil kunnen staan bij mijn vraag en deze volledig tot mij door laten dringen - met het geluid als ‘vervoermiddel'.
Jessica
Coach

Coaching traject

Krachtbron Traject

Intensief 1-op-1 traject om binnen 90 dagen samen je bedrijf en privé leven te transformeren. Je krijgt een concreet plan van dagelijkse oefeningen, wat maakt dat je dichter bij jezelf komt. Zelfzorgzaamheid, liefde, aandacht en vooral tijd voor jezelf zijn de pilaren van dit traject.

Strategische video aanvragen

Wil je nog meer inzicht in hoe het coaching traject op jouw persoonlijke situatie aansluit? Ik maak een video van 15 a 20 minuten, waarin in ik vanuit jouw individuele situatie als referentiepunt uitga.

Je krijgt een idee hoe ik jouw persoonlijke thema’s zou aanpakken om je transformatie te starten. Je krijgt een concrete indruk van de inhoud en de richting waar wij gezamenlijk in dit traject naartoe gaan.

Jouw persoonlijke Krachtbron benutten,

dankzij de juiste energie, strategie én 1-op-1 begeleiding

de 10 pilaren van muziekcoaching

om jouw persoonlijke krachtbron te benutten

Voeding, Lichaam & Gezondheid

Affirmaties & Visualisaties

Meditatie, Manifestatie & Meditatie

Storende Gevoelens Meester - Technieken

Individuele Klankbehandelingen

Tijd Managen & Journaling

Onbeperkt 1-op-1 Begeleiding

Holistische Visie & Benadering

mijn gegevens

Muziek als natuurlijk medicijn.
Na een burn-out in 90 dagen weer volledig in contact met jouw persoonlijke krachtbron.

Alle rechten voorbehouden © 2023

Made with love by Tom Plumé